Shin Bizarre Admin&Mitoloji Profesörü
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 NeReLiSin??? : ßursa RP seVGİlİN : : Shakira Isabel SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Tarafsız.. Şuan İçinde Bulunduğun Ruh Halin : Depresyonda AsAn : : ~~GÜCÜN ASİLLİĞİ~~ Evcil Hayvanın : : Baykuş Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Yalnızlık :( Çarş. Haz. 04, 2008 4:11 pm | |
| Shin, bugünlerde çok karmaşık duygular içerisindeydi. Derslerin yaklaşması ve ailesinden uzak kalması onu çok yormuştu. Uzun zamandır yakın arkadaşlarıyla da görüşmüyordu. Bu yalnızlık onu neşeli halinden sıyırmış, yalnız ve mutuz bir genç kız yapmıştı. Çevresindeki insanlar da alışamamıştı Shin'in bu durumuna. Ya odasından dışarı çıkmıyor, kitap okuyor; ya da Hogwarts'ın bahçesinde yürüyordu. Çevresinde ona selam veren arkadaşlarını duymuyor, yoluna devam ediyordu. Hatta bazı arkadaşları bu yüzden kırılmıştı .Shin'e.
Her zamankinden farklı olarak bugün erken uyandı Shin. Kitap okudu ve göl kenarında yürüdü yalnız ve sessiz. Çevresinde olan olaylardan hiç etkilenmiyordu. Bir ara arkadaşlarını kavga ederken görmüştü de sanki farkına varmamış gibi yoluna devam etmişti. Peki neden arkadaşlarına böyle davranıyordu, bu sessizliğin nedeni arkadaşlarıyla mı ilgiliydi? Bunu bilmiyordu. O, sadece yürüyordu. Yürüyor ve sevdiği şarkıları mırıldanıyordu. -Bu şarkılar Shin annesi ve babasıyla söylediği şarkılardı-
,Shin yürümekten yorulmuş, bir taş parçasının üzerine oturmuştu ve çevreyi izlemekteydi. Doğa o kadar güzeldi ki Shin' sıkıntılı halinden kurtardı bir miktar. Daha yeni pas vermediği arkadaşlarını bekliyordu umutla.
"Yalnızlıktan canım çok sıkıldı. Keşke bir arkadaşım gelse de konuşsak biraz." dedi Shin. Bu sözünden sonra yaklaşık yarım saat bekledi. Ne gelen oldu ne giden... Belki de buradaydılar ama Shin'in yanına gelmiyorlardı. " Acaba bana küsmüşler midir? Ama benim onlarla ilgilenmememin sebebi onları sevmemem veya aldırmamam değildi ki. Tamamen kişiseldi bu yaşadıklarım ve yaşattıklarım. Ama bunu arkadaşlarıma nasıl anlatabilirimki?" dedi içinden umutsuzca. Akşam olmaya başlamıştı. Güneş çekiliyordu yavaş yavaş. Öyle ki Shin üşümeye başlamıştı hafiften.
"Herhalde arkadaşlarımın hiçbiri gelmeyecek , en iyisi ben de dönüyüm artık." dedi ve eve doğru yola koyuldu.. | |
|
Shakira Isabel Admin&Muggle Bilimleri Profesörü&Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 30 NeReLiSin??? : İstanbul RP seVGİlİN : : Shin Bizarre SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Ölüm Yiyen Şuan İçinde Bulunduğun Ruh Halin : Aşık AsAn : : Özgür Ruh Evcil Hayvanın : : Van Kedisi Animagus ile Dönüştüğün Hayvan : Anka Kuşu Patronusun Hangi Hayvanın Biçimini Alıyor : Van Kedisi Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 27/05/08
| Konu: Geri: Yalnızlık :( Perş. Haz. 05, 2008 4:26 pm | |
| Yolda Shakira ile karşılaştı.Her ikiside çok şaşırdı. Shakira Shin'e -Seni çok özledim bitanem. dedi. -Bende seni. dedi Shin -Seni Seviyorum aşkım senden ayrı kalamam sensiz yapamam dedi Shakira -Bende dedi Shin.İkiside birbirine çok aşıktı.Adeta hiç ayrılmıyorlardı.Ve de ayrılmayacaklardı.İkiside dudaktan küçük nir öpücük verdiler.Shakira çok utanmıştı.Utancından kıpkırmızı olmuştu. İkiside aynı anda -SENİ SEVİYORUM AŞKIM dediler | |
|
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 NeReLiSin??? : ßursa RP seVGİlİN : : Shakira Isabel SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Tarafsız.. Şuan İçinde Bulunduğun Ruh Halin : Depresyonda AsAn : : ~~GÜCÜN ASİLLİĞİ~~ Evcil Hayvanın : : Baykuş Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Yalnızlık :( Perş. Haz. 05, 2008 4:55 pm | |
| Out:ya sen beni rp de yönlendirmişsin.. Sanki bu rp'de burda biter gibi bitirmişsin sonu[mutlu mesut] :D:D | |
|
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 30 NeReLiSin??? : İstanbul RP seVGİlİN : : Shin Bizarre SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Ölüm Yiyen Şuan İçinde Bulunduğun Ruh Halin : Aşık AsAn : : Özgür Ruh Evcil Hayvanın : : Van Kedisi Animagus ile Dönüştüğün Hayvan : Anka Kuşu Patronusun Hangi Hayvanın Biçimini Alıyor : Van Kedisi Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 27/05/08
| Konu: Geri: Yalnızlık :( Perş. Haz. 05, 2008 5:06 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Yalnızlık :( Perş. Haz. 05, 2008 5:17 pm | |
| ii de ben bu rp yi nasıl devam etçem şimdi | |
|
| Konu: Geri: Yalnızlık :( Perş. Haz. 05, 2008 5:41 pm | |
| Sonra ortalığı bir sessizlik alıp götürdü. Shakira -Yarın yine Göl Kenarında buluşuruz. dedi.Ve yarın olmuştu.O muhteşem gün gelmişti.Shakira çok heyecenlıydı.Ama Shin biraz gecikmişti.Shakira bekledi bekledi bekledi Shin hala yoktu.Ama Shakira hiç sıkılmadan bekledi.Bir kelebek Shakira'nın omzuna konmuştu.Shakira onu korkutmamak için hiç haraket etmeden durmuştu.Shakira sevdiği şarkının sözlerini mırıldanıyordu ki Shin gelmişti.Shakira koşarak -Aşkım hoşgeldin.Seni çok bekledim ama beklediğime değdi. dedi. | |
|