Tom Riddle Admin/Hogwarts Müdürü/Gryf.Bina Sorumlusu/İksir Prof.
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 34 NeReLiSin??? : ~~little hangleton~~ RP seVGİlİN : : Eleanor Ellen Blanc SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : ...Ölüm Yiyen... Şuan İçinde Bulunduğun Ruh Halin : Neşeli AsAn : : ~~Gücün Asilliği~~ Evcil Hayvanın : : Anka Kuşum Fawkes Animagus ile Dönüştüğün Hayvan : ~~Yılan~~ Patronusun Hangi Hayvanın Biçimini Alıyor : ~~Tek Boynuzlu At~~ Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
Gülçin Ergül Müdire Yardımcısı & Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 38 NeReLiSin??? : Dalyan/İst RP seVGİlİN : : maLeseFF yok ama oLsun Yaneee=)) SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Z.A.Y AsAn : : ~EjdeRha Kanı~ Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Oliver Sirius Wood Paz Mayıs 18, 2008 6:05 pm | |
| Rp gayet güzel , konunu bependim ama bazı hataların var.. HATALARIN: * Yazım yanlışların çok fazla * Noktalardan sonra boşluk bırakmamışsın ve noktlardan sonra küçük harfle devam etmişsin. Bilgisayarında Caps Lock yok sandım bi an=) * Rp lerinde hem bold hem italik aynı anda kullanma * Rp lerde en az 2 en fazla 3 renk kullan * Rp renklerin göze çarpan renkler olmasın BUNLARIN DIŞINDA BİR SORUN YOK. Başka bir rp yaparsan yorumlarım.. | |
|
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 34 NeReLiSin??? : ~~little hangleton~~ RP seVGİlİN : : Eleanor Ellen Blanc SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : ...Ölüm Yiyen... Şuan İçinde Bulunduğun Ruh Halin : Neşeli AsAn : : ~~Gücün Asilliği~~ Evcil Hayvanın : : Anka Kuşum Fawkes Animagus ile Dönüştüğün Hayvan : ~~Yılan~~ Patronusun Hangi Hayvanın Biçimini Alıyor : ~~Tek Boynuzlu At~~ Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Oliver Sirius Wood Paz Mayıs 18, 2008 6:09 pm | |
| | |
|
Gülçin Ergül Müdire Yardımcısı & Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 38 NeReLiSin??? : Dalyan/İst RP seVGİlİN : : maLeseFF yok ama oLsun Yaneee=)) SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Z.A.Y AsAn : : ~EjdeRha Kanı~ Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Oliver Sirius Wood Paz Mayıs 18, 2008 6:23 pm | |
| - Oliver Sirius Wood demiş ki:
- * Rp lerinde hem bold hem italik aynı anda kullanma
demişsin cnm malesef o bnde takıntı
* Rp lerde en az 2 en fazla 3 renk kullan
demişsin cnm bn zaten 2 renk kullanıyorum.
* Rp renklerin göze çarpan renkler olmasın
zaten olduklarını sanmıorum yani turkuaz ve mavi okdrcık D:
genede teşekkrler. bu arada büyük harf konusunda haklısın
ama napm üşeniorum Bold ve italik için bende takıntı demişsin ; Beni ilgilendirmez takıntını rp'nde bozz Renkler için zaten iki renk demişsin ama şöyle olsa daha mantıklı olur senin konuşmaların , karşındakilerin konuşmaları ve rp cümlelerin 3 renk=) Renklerin göze çarpmadıkları düşündüğünü söylemişsin bi örnek: " Gülçin'imi kimse benim kadar sevemez " Diyordu Dilan. Haklıydıda..Bu mu daha güzel yoksaa ;" Gülçin'imi kimse benim kadar sevemez " Diyordu Dilan. Haklıydıda..Mı ? | |
|
| Konu: Geri: Oliver Sirius Wood Paz Mayıs 18, 2008 6:26 pm | |
| iyide bn biriyle rp yapıyorken onun sözünü alıyrsam onun yazdığı renkle alıorum neyse düzeltirim. | |
|