Gülçin Ergül Müdire Yardımcısı & Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 38 NeReLiSin??? : Dalyan/İst RP seVGİlİN : : maLeseFF yok ama oLsun Yaneee=)) SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Z.A.Y AsAn : : ~EjdeRha Kanı~ Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Klubüme Üye Alımları..! Paz Mayıs 18, 2008 12:29 am | |
| Ad: Soyad: Yaş: Neden Gülçin?: Üstteki formu doldurarak klubüme kaydınızı yaptırabilirsiniz...I'm EN GÜLÇİN'İMCİ... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Klubüme Üye Alımları..! Paz Mayıs 18, 2008 4:10 pm | |
| Ad: Clemence Melissa Soyad: Caliente Yaş: 20 Neden Gülçin?: O benim HERŞEYİM..! |
|
Gülçin Ergül Müdire Yardımcısı & Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 38 NeReLiSin??? : Dalyan/İst RP seVGİlİN : : maLeseFF yok ama oLsun Yaneee=)) SaVaşTa HanGi TaRaFtAsIn : : Z.A.Y AsAn : : ~EjdeRha Kanı~ Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Klubüme Üye Alımları..! Paz Mayıs 18, 2008 4:29 pm | |
| AsLında aLmamaLıyDım aMa aLındIInn..! | |
|
Luna Lovegood 1.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 6 NeReLiSin??? : giresun Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Klubüme Üye Alımları..! C.tesi Mayıs 24, 2008 11:08 pm | |
| Ad: luna Soyad: lovegood Yaş:11 Neden Gülçin?: hepsi grubunu çok seviyorum ve içlerinde en güzeli o. | |
|
Paris Hilton 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 19 NeReLiSin??? : godric's hollow RP seVGİlİN : : Harry Potter AsAn : : özgür ruh Evcil Hayvanın : : baykuşum ernie ve bukalemun um Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Klubüme Üye Alımları..! C.tesi Mayıs 31, 2008 8:46 pm | |
| ad:paris soyad:hilton yaş:11 neden gülçin: çook seviyorum çok şirin yhaa | |
|
Helin Avşar Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 6 NeReLiSin??? : izmir Büyü Gücü : rp gücü : Galleon : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Klubüme Üye Alımları..! Paz Haz. 01, 2008 1:07 pm | |
| ad:helin soyad:avşar yaş:20 neden gülçin : fiziğine hayranım | |
|